Våra gynekologer i Stockholm - för din hälsa

Vi erbjuder behandling och tar emot patienter från hela Stockholm till vår mottagning i  Skärholmen Centrum sedan 2002. Alla våra läkare är specialister inom gynekologi och obstetrik. Alla med flera års yrkeserfarenhet. Vi som arbetar på Skärholmens gynekologmottagning talar flera språk utöver svenska.

Gynmottagning Stockholm

Boka gynekolog i Stockholm

 

Välkommen till Gynekologersyd.se, din pålitliga gynmottagning i Stockholm! Vi är ett erfaret team av gynekologer som är här för att hjälpa dig med dina bekymmer och ge dig den vård du behöver. Med fokus på Stockholm har vi skapat en bekväm och professionell miljö där du kan känna dig trygg.

 

Behöver du boka tid hos en gynekolog i Stockholm? Hos oss är det enkelt att boka en gynekologundersökning som passar dig. Vi förstår att ditt välbefinnande är viktigt, och därför strävar vi alltid efter att erbjuda snabb och effektiv service. Du kan lita på att vår erfarna personal tar hand om dig och ger dig den omsorg du förtjänar.

 

På vår gynmottagning i Stockholm erbjuder vi en rad olika behandlingar och tjänster för att möta dina behov. Oavsett om det handlar om preventivmedel, gynekologiska undersökningar, graviditetsrelaterade frågor eller andra besvär, så finns våra gynekologer här för att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att arbeta inom gynekologi och sätter alltid patienternas välbefinnande i fokus.

 

Vi förstår att besöka en gynekolog kan vara en känslig och intim upplevelse. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en trygg och bekväm miljö för våra patienter. Vi lyssnar på dina frågor och bekymmer och tar oss tid att förklara eventuella behandlingsalternativ. Vi vill att du ska känna dig helt trygg och förtroendeingivande under ditt besök hos oss.

 

Boka tid för gynundersökning på Skärholmens gynekologmottagning

 

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren gynekolog i Stockholm, leta inte längre! Boka din gynekologundersökning hos oss idag. Vi är här för att ge dig den bästa vården och stödet för att du ska må så bra som möjligt. Ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.

 

Kontakta oss nu för att boka din tid hos en gynekolog i Stockholm. Vårt vänliga team ser fram emot att ta emot dig och hjälpa dig på bästa sätt.

 

Alla våra läkare är specialister inom gynekologi och obstetrik med flera års yrkeserfarenhet.


Vi som arbetar på Skärholmens gynekologmottagning talar flera språk utöver svenska. Nedan finner du personalen med information om namn och språkkunskaper.

 

 

 

Boka tid
Dr Latifa Farooq - Gynekolog

Dr Latifa Farooq

Talar svenska, engelska, dari, persiska och pashtoo.

Med. Dr Janusz Kasina - gynekolog

Med. Dr Janusz Kasina

Talar svenska, polska, ryska och engelska

Dr Sujata Lalit Kumar - Gynekolog

Dr Sujata Lalit Kumar

Talar svenska, engelska, hindi, kannada och marathi.

Dr Stanislaw Rodau - Gynekolog

Dr Stanislaw Rodau

Talar svenska, polska och engelska.

Med. Dr Gerasimos Tzortzatos - Gynekolog

Med. Dr Gerasimos Tzortzatos

Talar svenska, grekiska och engelska.

Dr. Mariusz Wisniewski - Gynekolog

Dr Mariusz Wisniewski

Talar svenska, polska och engelska.

Dr Adrian Reinmann - Gynekolog

Dr Adrian Reinmann

Talar svenska, engelska, tyska och franska.

Dr Iraklis Kokinidis - Gynekolog

Dr Iraklis Kokinidis

Talar svenska, engelska, grekiska och norska.